Kolmas ülesanne: H5P õppematerjali koostamine

Kolmandaks ülesandeks on H5P õppematerjali koostamine teie poolt valitud digiõppevara projekti teemal. Suurem osa teist valis Mardi poolt pakutud teema, milleks oli digipädevuse tasanduskursus 10. klassi õpilastele. Kontakttunnist puudunud kursuslased saavad võimalike tutvuda teemadega teemade valiku tabelis. Eelmise kontakttunni salvestus on lingitud salvestuste lehele.

H5P mallidest soovitame valida õppematerjali tüübiks kas Course Presentation või Interactive Book. Materjali sisu mõelge läbi koos rühmakaaslastega, et teie poolt koostatud H5P materjalid moodustaksid hiljem e-Koolikoti kogumikus ühtse terviku. Soovituslik ajakava digiõppevara projekti jaoks on ülesannete lehel. Õppematerjali mahu osas meil täpseid nõudeid ei ole, kuid soovitame silmas pidada seda, et selle ülesande jaoks on kavandatud kuni 12 tundi tööd.

Ootame teie H5P õppematerjale selle nädala lõpuks. Palun tehke koostatud materjali kohta lühike blogipostitus ning lisage sinna materjali link e-Koolikoti sisuloomes.

25 mõtet “Kolmas ülesanne: H5P õppematerjali koostamine” kohta

  1. Pingback-viide: H5P sisuloome

Kommenteerimine on suletud